Inspiratiebronnen

Het naar buiten boek

Voor iedereen die meer wil maken van een uitstapje in de natuur is er nu Het naar buiten boek! Zo kun je logeren onder de sterrenhemel, een wildsafari maken in eigen land of een stormwandeling maken. En wat te denken van zelfgemaakte soep van tamme kastanjes die je tijdens een wandeling hebt verzameld; zo haal je buiten naar binnen!
In dit boek vind je de leuke tips en inspiraties voor buitenactiviteiten; in het bos, langs de waterkant, in weer en wind, op het platteland en op het strand. Het bevat vijf routebeschrijvingen en vele routesuggesties in de mooiste natuurgebieden van ons land. Maar ook verrassende weetjes, bijzondere logeeradressen midden in de natuur en pure recepten.

www.tourpess.nlNaturescanner

Naturescanner is een site die dagjes de natuur in of verre natuur reizen laat zien.

www.naturescanner.nlBonovivo

'Bono Vivo' zo noemt men 'het goede leven' in de Esperantotaal. Dit is een neutrale, internationale taal. Bono Vivo is een ruim begrip en betekent voor iedereen van ons iets anders. Ook in elke fase van het leven vul je de betekenis van Bono Vivo anders in. Bono Vivo biedt vakantieverblijven aan waar u het goede leven kunt ervaren, proeven en beleven. Meld u aan voor de nieuwsbrief en volg Bono Vivo ook op twitter.

http://www.bonovivo.nl/nl/belevingen.lpMakkelijk zoeken naar een bijzonder vakantieverblijf dichtbij

“Voor een groeiende doelgroep is een weekendje weg niet meer alleen verblijven op een andere geografische locatie. Zeker actieve stellen met een drukke baan, stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en beleving van het gastenverblijf en de bijzondere ligging ervan. De welverdiende tussendoor vakantie dient vooral inspirerend te zijn en van ‘A tot Z te kloppen’. De basis voor nieuwe energie en creativiteit.”zegt Stevie van den Beuken, initiater van SuperLogies. 

SuperLogies biedt een internetportaal aan met bijzondere en kleinschalige gastenverblijven in Nederland en België voor een romantisch weekendje weg of een originele tussendoor vakantie. Anders dan andere websites, is de website van SuperLogies ontwikkeld zonder winstoogmerk. Het enige dat telt is een overzicht geven van de mooiste en leukste kleinschalige accommodaties dichtbij. 

Door de non-profit basis garandeert SuperLogies dat de website ook echt 'super' blijft, want niet gehinderd door inkomstenderving, kan SuperLogies steeds opnieuw besluiten om een bepaalde accommodatie wel of niet te promoten.

www.superlogies.nlAround the Globe

Deze onafhankelijke reissite door en voor reizigers bevat ontzettend veel (reis)informatie. Niet alleen over bijzondere slaapplaatsen, maar over allerlei onderwerpen die voor reizigers interessant kunnen zijn. Is het antwoord op jouw vraag niet te vinden, stel deze dan in het forum waar doorgewinterde reizigers dagelijks de meest uiteenlopende vragen beantwoorden.

www.aroundtheglobe.nlTwitter

Twitter is dé inspiratiebron voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het belangrijkste is: de juiste twitteraars volgen. Gastvrij Nederland maakt het gemakkelijk voor u, volg Gastvrij Nederland, want wij volgen de trends en ontwikkelingen in de recreatiesector op de voet!

http://twitter.com/gastvrijnlProfnews

Profnews ontsluit informatie uit ruim 300 Nederlandse betrouwbare bronnen in heldere berichten. De eigen redactie voorziet bezoekers van nieuws, trends en marktinformatie. Neem een gratis abonnement op een of meer nieuwsbrieven.

www.profnews.nlHoreca Trends

Horecatrends is een verzamelwebsite van alle leuke, grappige, ontroerende, ludieke, hippe, kleine, maar ook grote, gekke en high-tech, trends & ontwikkelingen die de Van Spronsen en Partners Groep spotten en welke te gebruiken zijn door ondernemers in horeca, leisure en retail.

http://www.horecatrends.com/Supertrips

Supertrips geeft informatie over de meest unieke, originele, exclusieve en avontuurlijke accommodaties, vakantiehuizen, hotels en resorts van de wereld!

www.supertrips.nlDroomplekken

Droomplekken.nl is een speurtocht naar de mooiste plekken ter wereld. Het is een tocht van iemand die graag met kennis reist en ter plekke zijn kennis wil vergroten. Waarbij hij veel soortgelijke reizigers tegen komt. De informatie op de site komt veelal uit eerste hand door een eigen bezoek, maar ook van talloze reizigers en toonaangevende websites. Droomplekken.nl is vooral een inspiratiesite. Waar men ideeën op kan doen. Met standaard- en bijzondere tips. Waarbij beleving centraal staat.

http://www.droomplekken.nl/Springwise

Springwise telt een netwerk van meer dan 8.000 trendsportters, die de hele wereld scannen op zoek naar nieuwe ideeën, inspiratie en ondernemersplannen. U kunt zich inschrijven op één van hun trend-mails en dan ontvangt u wekelijks de laatste trends binnen een branche naar keuze, in uw mailbox.

www.springwise.com© 2010 RECRON InnovatieCampagne  |  Colofon  |  Disclaimer