Inspirerende artikelen

Vijf trends in 2010, gespot door Travalon

Tijdens de laatste twee (recessie-) jaren leerde de reisssector een nieuwe term: Staycation. Journalisten en zelfverklaarde trendwatchers namen de term gretig over, en verklaarden Staycations zelfs als de nieuwe trend in vakantie nemen. Kort samengevat: Staycation zou staan voor een bewuste keuze voor een vakantie in eigen huis, maar met de nodige verwennerij: vaak uit eten gaan, luxueuze feestjes met vrienden, uitstapjes in eigen streek gewapend met kaarten en reisgidsen. In bijlage staan enkele trends op een rij.

Download Travalon_5_trends_2010.pdf

http://www.travolon.com/your-selection/travel-agencies-all-languages/nederlands/420-5-ontluikende-trends-in-het-toerisme.htmlBedrijfsleven moet beter inspelen op groeiende groep 50+ers

Ondernemers spelen slecht in op een snel groeiende doelgroep: de 50-plussers van morgen. En dat is niet verstandig, in 2020 zal Nederland namelijk maar liefst 7 miljoen senioren tellen. Een zevental tips kunnen leidend zijn voor marketeers. In bijgevoegd document vindt u een zevental tips om in te spelen op de groeiende groep vijf

Download vijftigplussers_tips.pdf

http://www.50plusexpertisecentrum.nl/page/detail/nieuws/100045Queeste naar authenticiteit

Herkenbaar artikel over de eeuwige zoektocht van toeristen naar authenciteit.

Download Queeste_naar_authenticiteit.pdf

www.vn.nlVisuele chart voor Search Engine Optimazation

Wie zich verdiept in Search Engine Optimization, hier een visuele chart ter hulp.

Download SEO_guide.jpg

http://www.bloggingpro.com/archives/2010/07/26/the-complete-guide-to-search-engine-optimization-and-social-media-marketing/37 manieren om te innoveren door te combineren

Deze presentatie geeft 37 manieren om te innoveren door te combineren. Ben je aan het brainstormen? Op zoek naar nieuwe ideeën? Dan is dit een heel nuttige presentatie.

http://www.slideshare.net/marcnewshoestoday/37-ways-for-innovation-by-combination#Hulpmiddelen om te brainstormen

Hier de links naar enkele hulpmiddelen om te brainstormen:Supertrips.nl Aanbieder van bijzondere overnachtingen

Supertrips.nl is opgericht in 2006 door de 28 jarige Sven Schuurmans en behaald maandelijks tussen de 25.000 en 30.000 bezoekers. Supertrips.nl kan tot de grootste sites van Nederland en België worden gerekend op het gebied van bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

Het is hét startpunt voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere vakantie of een origineel weekendje weg. Mede dankzij de kennis van zoekmachine optimalisatie weet Supertrips.nl met belangrijke zoektermen hoog in de zoekresultaten te verschijnen in Google.

Download Supertrips.pdf

www.supertrips.nlKamperen met Glamour

Kamperen suf?
Niet op de glamping. De combinatie van glamour en camping is dé vakantietrend van 2010. Glamping is over komen waaien uit Canada en Zuid Afrika en rukt nu op in Europa en Nederland. Het bevat de luxe van een hotel en de romantiek van een camping. Zal kamperen zich ontwikkelen naar een luxe vakantie?

-Door Elze van Langen & Jolanda de Poel-

Download Glamping.pdf© 2010 RECRON InnovatieCampagne  |  Colofon  |  Disclaimer