Innovatiepaviljoen

Innovatiepaviljoen
Innovatiepaviljoen
Innovatiepaviljoen
Innovatiepaviljoen
Innovatiepaviljoen

Innovatiepaviljoen op een drietal beurzen!

Het Innovatiepaviljoen, een paviljoen vol inspiratie over het Gastvrij Nederland onderzoek waarbij zowel het team als tal van Innovatiefondsleden aanwezig waren, vond plaats op een drietal beurzen, te weten:
  • De Recreatie Vakbeurs te Hardenberg: 10-11-12 november 2009
  • De Leisure & Sport Totaalbeurs te Rotterdam: 16-17-18 november 2009
  • De Recreatie Vakbeurs te Gorinchem: 1-2-3 december 2009

Algemene Leden Vergadering
Tijdens de eerste beurs te Hardenberg vond op 11 november 2009 ook de Algemene Ledenvergadering van RECRON plaats. Deze dag was, met een opkomst van ruim 400 leden bijna tweemaal zoveel leden dan op voorgaande ALV’s, een groot succes! Na de ALV was er voor de leden gelegenheid deel te nemen aan een van de workshops, waaronder de Gastvrij Nederland Workshop. Hierna was er nog genoeg tijd de beurs over te wandelen. Kortom, het was woensdag 11 november druk op het Gastvrij Nederland Innovatiepaviljoen op de beurs van Hardenberg. Levendige gesprekken vonden plaats tussen Innovatiefonds leden, RECRON medewerkers en recreatieondernemers!

Ter afsluiting, om 17:00 uur verzamelende iedereen zich op het Innovatiepaviljoen en werd het glas geheven op het 40-jarig bestaan van RECRON.

Workshop
Tijdens deze eerste beurs vond ook de spetterende workshop over het Gastvrij Nederland onderzoek plaats! Dit leverde heel wat boeiende debatten op, tussen ondernemers die al aan de slag zijn en zij die nog twijfelen. Iedereen ging enthousiast naar huis!

© 2010 RECRON InnovatieCampagne  |  Colofon  |  Disclaimer